“Whisky en chocolade, een perfecte combinatie!”, vrijdag 25 april 2014.

om 20.00u in “Chocolaterie Stijn Vanhoutte” te Waregem

Voor of na het eten, whisky en chocolade zijn een verleidelijk duo. Vaak vinden we in beide producten dezelfde aroma’s en smaken terug en daardoor zijn ze heel complementair. Natuurlijk past niet om het even welke whisky bij om het even welke chocolade. Én omdat wat geldt voor chocolade, bij uitbreiding ook geldt voor pralines, zijn we met deze tasting te gast bij “Chocolaterie Stijn Vanhoutte in Waregem”.

Herfstpralines stijn vanhoutte                                                                                                                   stijn

Samen met jullie gaan we op vrijdag 25 april op zoek naar perfecte combinaties tussen single malt whisky en chocolade. Wij voorzien alvast volgende single malts:

1. First cask Clynelish 17 y 54% single cask

2. G&M Mortlach 15Y 43%

3. Douglas Laing’s Blair Athol 20Y 51.5% sigle cask

4. Wemyss Malts Bunnahabhain driftwood 15Y 46% single cask

5. G&M Caol Ila 14Y 43%

6. Benromach 12Y 50% single cask

Stijn Vanhoutte zorgt voor bijpassende handgemaakte pralines. Hij zal ons ter plaatse, in zijn atelier te Waregem, wegwijs maken in de wonderlijke wereld van de chocolade. Een verhaal over herkomst, productieproces, geuren en smaken en vooral heel veel creativiteit. Maar ook het verhaal van zijn zoektocht naar de perfecte combinatie tussen whisky en chocolade.

Dankzij de locatie, de whisky’s, de heerlijke pralines en de sfeer wordt deze tasting beslist een unieke, niet te missen ervaring!

Praktisch:
Thema: “Whisky en chocolade, een perfecte combinatie!”
Vrijdag 25 april 2014
Aanvang: 20.00 uur
“Chocolaterie Stijn Vanhoutte”
Brabantstraat 30
8790 Waregem

Voor FMWS-leden : € 28,00
Niet leden : € 35,00
Bobs die willen meegenieten van de lekkere pralines en de sfeer betalen € 5,00

Gelieve eerst uw deelname te bevestigen telefonisch bij Marc Harent: 0478 98 13 84 (of indien Marc Harent niet bereikbaar, bij Dirk Damman: 0478 56 39 99, Alex Moens: 0475 90 52 66 of Sam Matthys: 0496 47 57 12).

De betaling kan dan gebeuren via:
>> storting op rekening (IBAN) BE32 8508 3519 9502 / (BIC) SPAA BE 22 met vermelding van de naam / namen van de deelnemende persoon / personen.
>> contante betaling aan één van de hieronder vermelde personen.

Dirk Damman: 0478 56 39 99
Alex Moens: 0475 90 52 66
Marc Harent: 0478 98 13 84
Sam Matthys: 0496 47 57 12